Pe urmele lui Hristos

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-550-516-2
Status: in stoc

Pe urmele lui Hristos

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Egumenita
Numar de pagini: 136

Să păşim pe urmele lui Hristos, de vreme ce ne-am îmbrăcat în El, după cum ne sfătuieşte Apostolul Pavel: Fiţi dar următori lui Dumnezeu, ca nişte fii iubiţi, şi umblaţi întru iubire, precum şi Hristos ne-a iubit pe noi, şi S-a dat pe Sine pentru noi, prinos şi jertfă lui Dumnezeu, întru miros cu bună mireasmă (Efeseni 5, 1-2). Gândul acesta să fie în voi care era şi în Hristos Iisus, Care, Dumnezeu fiind în chip... chip de rob luând, făcându-Se asemenea oamenilor, şi la înfăţişare aflându-Se ca un om, S-a smerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte, şi încă moarte pe cruce (Filipeni 2, 5-8).Să-I oferim deci lui Hristos, fraţilor, iubire, smerenie şi ascultare, ca trei daruri nepreţuite, precum darurile pe care I le-au oferit cei trei magi: în loc de aur, cel mai preţios dintre toate metalele, iubirea, cea mai mare dintre toate virtuţile; în loc de tămâie bine mirositoare binecuvântata smerenie, care ca o tămâie îmbătătoare este primită de Dumnezeu; şi în loc de smirnă ascultarea binevoitoare de voia şi poruncile Lui. Dintre aceste virtuţi cel mai mult la dragoste să năzuim şi s-o cultivăm. Aceasta este temelia şi acoperişul, începutul şi sfârşitul, alfa şi omega izbânzilor dumnezeieşti. Aceasta este legătura tuturor şi conduce la desăvârşire.

Pret: 9.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Exista multe profetii ale sfintilor Bisericii lui Hristos legate de sfarsitul lumii. Sfantul Lavrentie de la Cernigov ne-a prevenit ca "va veni vremea cand bisericile inchise vor fi restaurate, impodobite nu numai in exterior, ci si in interior. Atat cupolele bisericilor, cat si ale clopotnitelor vor fi poleite cu aur. Iar cand lucrarile vor lua sfarsit, va sosi vremea instaurarii lui antichrist. Rugati-va ca Domnul sa ne mai prelungeasca aceste vremuri pentru intarirea in credinta, fiindca ne asteapta timpuri groaznice. Vedeti cu cata viclenie se pregateste totul? Toate bisericile, ca niciodata, vor fi intr-o splendoare deosebita, dar in ele nu vei mai putea sa intri. Incoronarea lui antihrist ca imparat se va face in maiestuosul templu din Ierusalim, cu participarea clerului si a Patriarhului."

      Vrem sau nu sa contestam astfel de profetii, un lucru este clar: ca perioada la care facea referire Sfantul Lavrentie a inceput. Bisericile inchise de comunisti au fost redeschise, cupolele multor biserici si catedrale din Rusia au fost poleite cu aur ... Crestinii nu se tem de venirea lui Antihris, crestinii nu il asteapta pe Antihrist. Ei Il asteapta pe Hristos, asteapta invierea mortilor, asa cum marturisesc si in Crez. Cine se mai roaga insa astazi cu zdrobire de inima? Unde sunt dreptii care pot intarzia pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatele unei lumi apostate? Greu de spus... Cine are ochi de vazut, sa vada, cine are urechi de auzit, sa auda, cine are minte, sa inteleaga!

watch series