Sfantul Nectarie. Minuni in Romania

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8451-35-0
Status: momentan indisponibil

Sfantul Nectarie. Minuni in Romania

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Areopag
Numar de pagini: 256

Aceasta carte reuneste marturii despre minunile savarsite de Sfantul Nectarie in Romania, minuni din zilele noastre.  Mare parte dintre ele au avut loc la Manastirea Radu Voda din Bucuresti, această „Eghina romaneasca”, cum inspirat a numit-o un cunoscut teolog.

Astazi, din pricina lipsei de credinta, unii spun ca minunile scrise in Vietile Sfintilor sunt povesti de adormit copiii.  Dar cei care semneaza aceste marturii sunt oameni care traiesc, si sunt dovezi vii ca cele scrise de ei sunt reale.  Multe cazuri i-au uimit pana si pe medicii care au fost nevoiti sa isi recunoasca neputinta si nepriceperea, fiind covarsiti de ajutorul dumnezeiesc primit de bolnavi.

Cititorii vor intelege ca, in aceste vremuri de criza, de tulburare, de dezbinare, pot afla in Sfantul Nectarie un ajutor, un grabnic ajutător.

Aproape fiecare tip de problema cu care se confrunta omul zilelor noastre este descris in aceasta carte.  Si, de fiecare data, se vede si modul in care sfantul reuseste sa rastoarne situatia, chiar daca nu se mai vedea nicio scapare.

Pret: 5.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series