Tinerii vremurilor de pe urma

Format: 13x20cm
ISBN: 978-973-7623-81-2
Status: in stoc

Tinerii vremurilor de pe urma

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Editura Sophia

Inca din clipa cand se naste din pantecele mamei sale, pruncul incepe sa planga, si aceste lacrimi continua sa curga necontenit si din ochii generatiei de tineri de astazi.  Fiecare lacrima a unui copil e semnul durerii si marturia universala a caderii omului din starea de desavarsire in stricaciune, suferinta si moarte.  Acest plans nu inceteaza o data cu inaintarea noastra in varsta.  Dimpotriva, in vremurile noastre zdruncinate, plansul acesta rasuna si mai tare, fiind unica mangaiere a tinerilor.

Generatia de tineri, care ar fi foarte bine ultima, e incatusata in disperarea acestui plans, deoarece ei vad prea bine ca lumea distrusa se indreapta catre un sfarsit.  Si nimeni nu le-a dezvaluit adevarul ca la sfarsitul lumii Dumnezeu le va sterge toate lacrimile din ochi(Apoc. 7, 17).  Dar, in schimb, au fost invatati cu vehementa ca acest Adevar etern e relativ.

Pret: 14.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:Cod de verificare:
  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Nu naşterea ca atare te face tată, nu purtarea în pântece te face mamă, ci buna creştere pe care o dai copiilor. (Sfântul Ioan Gură de Aur)

      Dragostea părintească e sacră, însă nu trebuie să uităm că faţă de dragostea conjugală ea vine pe locul doi. Nu este îngăduit ca afecţiunea pătimaşă pentru copii să întunece sentimentele conjugale în loc să le întărească şi să le facă mai elevate. Copilul trebuie să crească în dragoste, dar mai întâi de toate el trebuie neapărat să vadă strălucirea dragostei dintre tatăl şi mama sa şi abia apoi să se scalde în dragostea lor părintească faţă de el. În familia unde au amorţit sentimentele reciproce ale părinţilor, inima copilului poate să se răcească, să nu înveţe să iubească oricât de tandră ar fi cu el mama şi oricât de grijuliu ar fi cu el tatăl. (Mitropolitul Vladimir al Asiei Centrale)

      Cel ce a născut dă doar viaţă, pe când cel care a crescut şi a învăţat bine odrasla sa i-a dat o viaţă bună. Suntem datori faţă de taţii care ne-au născut, însă faţă de taţii care ne-au crescut bine şi ne-au învăţat buna credinţă avem o datorie cu mult mai mare, pentru că cei ce ne-au născut sunt părinţi în viaţa vremelnică, pe când taţii care ne-au crescut în buna credinţă ne nasc spre Viaţa Veşnică. Cine va face şi va învăţa, acela mare se va chema în Împărăţia cerurilor (Mt. 5, 19). (Sfântul Tihon din Zadonsk)

watch series