Minunile Domnului Iisus Hristos. Povestite pentru copii

Format: 16.5x23.5 cm
ISBN: 978-606-550-306-9
Status: in stoc

Minunile Domnului Iisus Hristos. Povestite pentru copii

Colectia: Carti pentru copii
Autor:
Editura: Egumenita
Numar de pagini: 120

Le oferim copiilor ca să afle câtă dragoste nemărginită, câtă înțelepciune nemărginită, câtă putere nemărginită a arătat Domnul nostru Iisus Hristos – când a venit pe pământ – pentru ca oamenii să-L cunoască pe Dumnezeul Cel devărat.
Întreaga viață a Domnului nostru Iisus Hristos pe pământ a fost minunată.
Și nu numai viața Sa a fost minunată, ci și faptele Sale au fost minunate.
De câte ori iudeii din preajma Sa, în ultimii trei ani ai prezenței Sale pe pământ, nu și-au arătat marea lor uimire față de cele săvârșite de El! Pentru minunile Sale mărețe.
Această uimire, admirare, teamă pe care o simțeau în fața atotputerniciei Domnului, în fața înțelepciunii și dragostei Sale, când făcea minuni, îi făcea să înțeleagă că Domnul Iisus Hristos era Cel pe care omenirea Îl aștepta, Mesia.
Astfel, văzând nemărginitele minuni ale Domnului și desfătându-se de darurile iubirii Sale față de oamenii îndurerați, au dat mai multă atenție și învățăturii Sale dumnezeiești și cerești.
Și astfel se deschidea calea spre Împărăția cerurilor...

Pret: 16.20 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Din veșnicie și mai înainte de toți vecii, Dumnezeul nostru există în Treime: Trei Persoane și o singură fire. Înțelegerea acestui adevăr sfânt, o dogmă creștină fundamentală, a fost complet uitată de omenire de-a lungul multor secole. Atât de mult, încât nenumărați dușmani ai credinței noastre se referă la această dogmă ca fiind lipsită de sens, în timp ce apărătorii creștinismului, aproape fiind de acord cu aceasta, cer recunoașterea oarbă a acestui adevăr fără nici cea mai mică aprofundare și înțelegere, deoarece presupun că o astfel de înțelegere ar fi complet imposibilă.Desigur, este cu neputință să înțelegem taina Treimii în totalitate, la fel cum este imposibil să înțelegem pe deplin orice, în special dogmele credinței. Aprofundarea în această dogmă și o înțelegere din ce în ce mai deplină este deosebit de importantă și necesară pentru o înțelegere mai corectă atât a Bisericii creștine, cât și a naturii umane în sine. Dumnezeu l-a creat pe om după chipul și asemănarea Sa, pentru că numai o ființă ca Dumnezeu poate fi cu adevărat bună.Dumnezeu are o singură fire, dar este o trinitate în persoane. Creația lui Dumnezeu trebuia să fie și ea asemenea Lui. Adam și Eva erau persoane diferite fiecare în parte, dar împreună trebuiau să fie o singură ființă. Mijlocul realizării acestui scop a fost atributul dumnezeiesc al iubirii. Iubirea reprezintă o putere divină de neînțeles, care realizează unitatea completă și absolută a Divinității, în ciuda diferenței de personalități. Iubirea este atât inerentă lui Dumnezeu, încât Apostolul Ioan susține de-a dreptul că Dumnezeu este iubire.

watch series