Hristos, Mantuitorul nostru

Format: 13x20cm
ISBN: 973-8926-54-7
Status: in stoc

Hristos, Mantuitorul nostru

Despre Hristos s-au scris nenumarate carti si cu siguranta se vor mai scrie multe altele. Fie ca ne place, fie ca nu, de doua mii de ani pana acum, Hristos constituie centrul istoriei culturale ale umanitatii. Inaintea Lui si-au plecat si isi vor pleca genunchii imparati si imparatii, intelepti de mare renume, dar si oameni simpli, mici si mari, barbati si femei, negri si albi la culoare. Aceasta a schimbat istoria lumii, care se calculeaza inainte si dupa Hristos. Totusi, sunt nenumarati si cei care, de veacuri, isi pun semne de intrebare in dreptul Persoanei, vietii si invataturii Lui. Acestia se poticnesc in mod special in a recunoaste si a accepta dumnezeirea si Invierea Lui. Astfel, unii Il considera Dumnezeu si Om, altii un simplu om, sau mare reformator social, un revolutionar. De asemenea, multi Il caracterizeaza drept plasmuire, o legenda primejdioasa pentru istorie si se razboiesc cu El cu o inversunare acerba. Acestia Il numesc inselator, mag, fachir, escroc... instrumentul satanei. Toate acestea m-au impins si pe mine sa scriu cateva cugetari smerite despre Persoana Sa Divino-umana si, in felul acesta, sa pot contribui si eu la raspandirea Adevarului.

Arhimandrit Timotei Kilifisng

Pret: 7.20 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:Cod de verificare:
  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

  • Popularitatea cartii Nesfintii sfinti si alte povestiri scrisa de arhimandritul Tihon (Sevkunov) a demonstrat interesul cititorilor pentru cartile cu continut duhovnicesc, caci societatea are nevoie de o literatura buna si luminoasa, care sa-i sprijine pe oameni in nazuintele si sperantele lor. 
   Cartea Focul din cer si alte povestiri scrisa de Olesea Nicolaeva continua tema principala despre Pronia divina in viata omului inceputa de cartea Nesfintii sfinti si alte povestiri, care in anul 2012 a devenit un reper in literatura rusa si un best-seller in domeniul literaturii de fictiune. 
   Iata ce spune despre cartea Olesei Nicolaeva arhimandritul Tihon, autorul cartii Nesfintii sfinti si alte povestiri: Olesea Nicolaeva a reusit ca nimeni altcineva, cu inima deschisa, intr-un mod intens, autentic, interesant si verosimil, sa inceapa povestea oamenilor ortodocsi contemporani, in viata carora intervine Pronia divina prin intamplari deosebite si ne-a invatat sa ii admiram pe minunatii nostri frati si surori. Pentru asta ii multumim mult Olesei!
   Autoarea cartii descrie sensul povestirilor ei astfel: Toate istorisirile, care marturisesc despre actiunea Proniei divine in lume si in sufletul omului, despre bunatatea Mantuitorului nostru Iisus Hristos, despre ceea ce «face Dumnezeu cand voieste» si astfel «se biruieste randuiala firii», aduc mangaiere, bucurie si nadejde.
   Cartea Olesei Nicolaeva Focul din cer si alte povestiri este ca un elixir literar si duhovnicesc mult asteptat de cititori.  

watch series