• "Cu toate evenimentele minunate pe care le traversasem alaturi de parintele Paisie, ma indoiam de el. Era posibil sa vada lucrurile intr-o maniera strict personala, iar realitatea sa-l depaseasca. Nu excludeam posibilitatea ca el sa detina numai o parte a adevarului, si sa existe si alte parti de adevar in alte sisteme de gandire si in alte religii. Poate ca ma lasam influentat prea mult de puternica sa personalitate, de mediul Sfantului Munte in general. Am hotarat, asadar, sa ofer sanse egale si yoghinilor hindusi. Ii cunoscusem, desigur, inainte de a-l intalni pe parintele Paisie, dar nu mersesem niciodata in India, in epicentrul religiei lor. Am decis, prin urmare, sa plec si sa traiesc impreuna cu ei, sa ma amestec printre ei, sa-mi deschid sufletul dinaintea lor, asa cum facusem si in cazul monahilor ortodocsi. Am trait luni de zile in diverse ashramuri, impreuna cu swami si gurusi. Faceam totul impreuna cu ei: ma sculam dimineata, mancam, munceam, discutam, aplicam exercitii yoga. Pentru a cunoaste un lucru trebuie sa-l traiesti, nu sa-l analizezi pur teoretic. In consecinta, ma hotarasem sa-mi impun o deschidere totala fata de India si tot ceea ce insemna ea. Oscilam asadar intre doua influente spirituale foarte puternice. Cea mai mica inclinare a intentiei mele avea o rezonanta imediata asupra efortului meu spiritual. Eram angrenat intr-o lupta plenara, care angaja intreaga mea fiinta. Pericolele de rigoare imi amenintau nu doar modul de viata, ci si intreaga existenta. Am fost ajutat, sau mai degraba salvat, prin interventiile lui Dumnezeu".
Mancari de post

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8562-56-8
Status: in stoc

Mancari de post

Colectia: Alte aparitii
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 144

Am pornit proiectul RETETE ISTORICE cu gandul de a readuce la masa cat mai multor romani mangaierea strabunilor prin retete vechi de bucate.

Toate felurile de mancare servite par complicate si scumpe intrucat sunt foarte gustoase, insa nu este asa. Ingredientele necesare le avem de cele mai multe ori la indemana si nu trebuie sa facem o lista lunga de cumparaturi sau nu trebuie sa renuntam la anumite retete pentru ca nu am gasit sa cumparam anumite ingrediente.

Toate retetele sunt originale si provin din cartile de bucate din colectia proprie. Retetele sunt gatite in bucataria proprie, iar experienta si emotia sunt de fiecare data de neuitat.

Norica Birzotescu

Pret: 15.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:Cod de verificare:
  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series